Wij zijn CoconutBowls.nl en staan bekend om onze handgemaakte Coconut Bowls. Met de onze producten werken we aan een duurzamere wereld. We zetten volledig in op de circulaire economie. We maken van "nutteloze" kokosnoot schalen, die anders weggegooid worden, een echt duurzaam product die je multifunctioneel kunt inzetten in je dagelijkse leven. Naast kommen, leveren we ook bekers, bamboe rietjes en andere vormen van bestek

Zoektocht

Je kent waarschijnlijk al die natuurdocumentaires op Netflix, de discussie over de opwarming van de aarde en alle bijbehorende natuurrampen. Beetje bij beetje geven we de wereld op ... maar wat als iedereen een ministap doet in de goede richting? Winnen we de planneet dan weer terug? Probeer het en kom erachter! 

Toen wij ons zoektocht startte om te onderzoeken wat in ons macht lag om terug te geven aan de natuur en aan bevolking die het niet breed hebben kwamen we via via in contact met ons huidige leverancier. Hij vertelde ons dat ze samen met een heel dorp werken aan het vervaardigen van afval kokosnoten. Ze kwamen erachter dat je hier een prachtig eindproduct van kan maken. Door dit te maken en te verkopen kunnen ze een heel dorp onderhouden. 

Vietnam

Dit heeft er voor ons in geresulteerd dat we de keuze hebben gemaakt om ons handen ineen te slaan samen met deze ambachtslieden in Vietnam die dit natuurproduct, dat eigenlijk als afval gezien wordt, en zij omtoveren naar een multifunctioneel en bruikbaar eindproduct. Samen met een heel dorp aan ambachtslieden in het mooie Vietnam wordt er elke dag kei- en keihard gewerkt om van kokosnoot schalen, die eigenlijk een afval product zijn van de kokosindustrie, prachtige kommen, bekers, kaarsen, kaars houders en nog veel meer te maken. Hoe mooi is het om middels deze weg duurzaam bezig te zijn en een stukje terug te geven aan de natuur. Alle producten zijn stuk voor stuk handgemaakt en duurzaam. 100% natuurlijk en circulair!

(Relatie)geschenk

Onze producten kun je ook heel goed cadeau doen aan een zakenrelatie of aan je werknemers. Daarbij kunnen we ook jullie gewenste logo erop drukken. Of ben je werkzaam in de horeca en wil je je smoothies, curry's of poké bowls serveren in één van onze prachtige kommen, neem dan contact op met ons dan zorgen wij ervoor dat ze bij jullie terechtkomen!